حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

0
سبد خرید خالی است.
۸۸۵۲۹۱۰۷021

از ساعت 9 صبح تا 6 بعد از ظهر

آموزش جامع اتصال رادیو به DVR/NVR

12

16 دقیقه

اندازه فونت

12

0

آموزش جامع اتصال رادیو وایرلس به DVR/NVR {قدم به قدم}

فهرست مطالب

امروزه با گسترش تقاضا و استفاده از سیستم‌های دوربین مداربسته تحت شبکه یا آی پی، استفاده از تجهیزات شبکه داده در پیاده سازی این مدل از سیستم‌های دوربین مداربسته اجتناب ناپذیر شده است. در این مقاله سعی داریم تا شما را با نحوه اتصال دیوایس رادیو، مانند رادیو میکروتیک به ضبط کننده های تصویر DVR/NVR آشنا کنیم.

دستگاه رادیو به طور معمول در شرایطی که امکان کابل کشی بین دو نقطه از شبکه دوربین مدار بسته تحت شبکه به هر دلیلی نباشد مورد استفاده قرار می‌گیرد. مواردی مانند فاصله زیاد و یا ناهمواری سطح (عدم امکان کابل کشی) بین دوربین تحت شبکه تا DVR/NVR و در موردی دیگر، برای ارتباط از راه دور یا اینترنتی با دستگاه DVR/NVR، استفاده از رادیو وایرلس یکی از بهترین راه‌کارها محسوب می‌شود.

چه نوع داده‌ یا دیتا ای را می‌توان با استفاده از رادیو انتقال داد؟

پاسخ کوتاه: تمام دیتا و داده های دیجیتال. رادیوها یک تجهیز تحت شبکه هستند و هر دستگاهی که بتواند تحت شبکه، داده را منتقل کند، می‌تواند با استفاده از رادیو نیز دیتای خود را انتقال دهد. تصاویر دوربین مدار بسته تحت شبکه، DVR و NVR هایی که توانایی اتصال به شبکه را دارند، از طریق بستر رادیوی مخابراتی قابل انتقال است. بنابراین امکان ارسال تصاویر دوربین توربو اچ دی که خروجی آن سیگنال آنالوگ است، از طریق رادیوها میسر نیست. مگر اینکه دوربین توربو اچ دی به یک DVR متصل شود و DVR تصاویر را به صورت دیجیتال تبدیل کند و با اتصال پورت شبکه آن به شبکه داده امکان ارسال آن فراهم شود.

نکته: در سیستم‌های دوربین مداربسته، به شرط داشتن پورت شبکه در DVRها و NVRها و شرط دیجیتالی بودن سیگنال تصاویر از مبدا (دوربین) یا تبدیل در مقصد (در DVR و NVR) ، می‌توان تصاویر را با استفاده از بستری مانند رادیو انتقال داد.

انواع سیستم دوربین مداربسته. آنالوگ در مقابل توربو اچ دی

تکنولوژی های دوربین مداربسته هایک ویژن

دوربین های مداربسته هایک ویژن، با دو تکنولوژی توربو اچ دی  (TurboHD) و تحت شبکه (IP) طراحی و تولید می‌شوند. محصولات تحت شبکه (آی پی) هایک ویژن نسبت به نوع توربو اچ دی دارای قابلیت‌های بیشتری هستند و اغلب در محیط‌های وسیع و پر نویز مانند سیستم دوربین مداربسته کارخانه، از سیستم های دوربین مداربسته تحت شبکه استفاده می‌شود. سیگنال ویدئویی ارسالی در سیستم توربو اچ دی، یک سیگنال آنالوگ با کیفیت اچ دی و در نوع تحت شبکه، سیگنال ارسالی از نوع دیجیتال است.

توجه: سیگنال دیجیتال را بر بستر شبکه داده و با استفاده از تجهیزات شبکه می‌توان در بسترهایی مانند رادیوهای وایرلس، فیبر نوری، کابل شبکه انتقال داد.

لازم به ذکر است که در سیستم های توربو اچ دی، انتقال تصاویر از دوربین مداربسته تا دستگاه ضبط کننده توسط کابل کواکسیال  و به صورت ارتباط مستقیم انجام می پذیرد. این در حالی است که در سیستم های تحت شبکه هایک ویژن، انتقال اطلاعات از طریق کابل شبکه و بر بستر شبکه داده انجام می شود.

از چه رادیویی می‌توان برای ارتباط در سیستم دوربین مداربسته استفاده کرد؟

رادیوهای وایرلس دارای مشخصه‌هایی مانند قدرت سیگنال، توان پردازشی و … هستند. این که چه مدل رادیویی برای انتقال تصاویر استفاده کنیم امری بسیار تخصصی است که در شرح آن در این مقاله امکان‌پذیر نمی‌باشد. اما به صورت کلی در بازار ایران معمولا در سیستم دوربین مدار بسته از رادیوهای برند میکروتیک بیشتر استفاده می‌شود. حال با توجه به طول فاصله بین دو نقطه و همچنین پهنای باند مورد نیاز برای انتقال تصاویر، از بین رادیوها باید رادیوی مناسب خود را انتخاب کنیم. برای اطلاع از مشخصات هر رادیو می‌توان دیتاشیت آن را در سایت مرجع مطالعه نمود.

چند نمونه رادیو وایرلس شبکه
چند نمونه رادیو وایرلس شبکه

نکته بسیار مهم

در اجرای لینک های رادیویی باید دقت داشت که دو رادیویی که قرار است با یکدیگر در ارتباط باشند باید دارای دید مستقیم و بدون مانع باشند. یعنی وقتی در کنار یک رادیو قرار می‌گیریم بتوانیم رادیوی دیگر را مستقیما ببینیم. البته گاهی فاصله به حدی زیاد است که با چشم غیر مسلح امکان دیدن رادیو مقابل توسط چشم انسان امکان پذیر نیست.

اما به هر شکل نباید مانعی بین دو رادیو باشد و دید مستقیم را از بین ببرد. مانع می‌تواند ساختمان‌های مرتفع در مسیر لینک رادیو، درختان بلند، موانع طبیعی زمین مانند کوه، تپه و … باشد.

اغلب برای برای برقراری ارتباط رادیویی در محیط های مانع دار از دکل‌های رادیویی استفاده می‌شود. در این صورت رادیو در ارتفاعی بالاتر از مانع روی دکل نصب می‌شود و امکان برقرای ارتباط برای آن میسر می‌شود. در لینک‌های رادیویی با فاصله زیاد با استفاده از نرم افزارهایی مانند گوگل ارث و … دید مستقیم بین دو نقطه را بررسی می‌کنند.

نمونه نصب رادیو وایرلس شبکه در ارتفاع
نمونه نصب رادیو وایرلس شبکه در ارتفاع

نحوه ارتباط سخت افزاری دوربین مداربسته با رادیو وایرلس

تجهیزاتی مانند دوربین تحت شبکه و NVR دارای پورت‌های LAN هستند که از طریق پورت LAN خود، به شبکه داده متصل می‌شوند. اگر شرایطی به وجود آید که امکان ارتباط کابلی بین دو تجهیز تحت شبکه مانند دوربین و NVR وجود نداشته باشد (مانند وجود موانع و یا فاصله زیاد)، رادیو وایرلس شبکه با فراهم کردن بستر انتقال داده بدون سیم بر بستر فضای آزاد امکان ارتباط بین دو تجهیز را فراهم می‌کند.

رادیو وایرلس و دستگاه ضبط کننده تصویر NVR و DVR
رادیو وایرلس و دستگاه ضبط کننده تصویر NVR و DVR

طبق عکس بالا، رادیو وایرلس دارای یک پورت LAN و یک یا چند کارت وایرلس است. بدیهی است که برای داشتن یک ارتباط رادیویی به حداقل دو عدد رادیو، یکی در سمت فرستنده و دیگری در سمت گیرنده نیاز است. هر دو رادیو از طریق پورت شبکه خود باید به شبکه‌‌ی محلی خود (Local) متصل شوند و از طرف دیگر هم از طریق کارت وایرلس با رادیویی که در سمت دیگر قرار دارد ارتباط برقرار می‌کند.

نمونه ارتباط رادیو وایرلس با سوئیچ شبکه
نمونه ارتباط رادیو وایرلس با سوئیچ شبکه

سناریوی تنظیم رادیوها:

سناریو به این صورت است که کارت شبکه هر رادیو به شبکه محلی (لوکال) خود متصل می‌گردد. این رادیو به صورت لایه دو و با استفاده از مک آدرس در شبکه محلی خود قابل رویت است. حال در هر رادیو وایرلس یک سوئیج مجازی ایجاد می‌کنیم، این سوئیچ مجازی دارای دو پورت “کارت وایرلس” رادیو و “پورت LAN” رادیو خواهد بود. حال هر دو سمت شبکه مانند اینکه از طریق یک کابل شبکه (البته که با سرعت محدودتر) با هم در ارتباط هستند خواهد بود.

در ادامه مراحل را شرح می‌دهیم …

قدم اول: ارتباط فیزیکی رادیو با شبکه محلی (Local)

در قدم اول رادیوها را در نقطه‌ای که دید مستقیم بین آن ها وجود  داشته باشد به صورت فیزیکی نصب می‌کنیم. سپس رادیو را با استفاده از کابل شبکه به قطعه POE رادیو (POE اینجکتور) متصل و کابل LAN قطعه POE رادیو را به شبکه خود (مثلا سوئیچ) متصل می‌کنیم. روند کار به این شکل است که قطعه POE رادیو و یا POE اینجکتور، وظیفه ارتباط با شبکه داده از طریق پورت LAN و همچنین ارتباط با آداپتور رادیو برای تامین برق را برعهده دارد، در نهایت با اتصال رادیو به خروجی POE اینجکتور، هم رادیو روشن می‌شود و هم به شبکه داده وصل می‌شود.

ارتباط فیزیکی رادیو با شبکه محلی (Local)
ارتباط فیزیکی رادیو با شبکه محلی (Local)

قدم دوم: پیکربندی نرم افزاری

برای پیکربندی نرم افزاری رادیوهای میکروتیک ابتدا آخرین ورژن نرم افزار Winbox را از سایت میکروتیک دانلود می‌کنیم. در ادامه، با اتصال کامپیوتر خود به شکبه‌ای که رادیو میکروتیک به آن متصل است (یا با ارتباط مستقیم رادیو با کامپیوتر) و اجرای نرم افزار Winbox، نرم افزار رادیوی متصل شده را با استفاده از مک آدرس شناسایی و به ما نمایش می‌دهد.

در ادامه با انتخاب رادیو و ورود به آن می‌توان مراحل پیکربندی را آغاز نمود. توجه شود که در این مقاله جزئیاتی مانند نحوه ورود به رادیو و شروع کار با آن شرح داده نمی‌شود و فقط شرح سناریوی ارتباط مد نظر است.

نمونه دستگاه های میکروتیک شناسایی شده در نرم افزار Winbox
نمونه دستگاه های میکروتیک شناسایی شده در نرم افزار Winbox

1- تخصیص آی پی به رادیو وایرلس ها

در مرحله اول به دو رادیو آدرس آی پی اختصاص می‌دهیم. توجه داشته باشید که آدرس آی پی دو رادیو باید در یک رنج باشند. برای این کار در نرم افزار Winbox و در بخش IP>>>Address اقدام به تخصیص آی پی به پورت LAN می‌کنیم. با توجه به اینکه در ادامه ما پورت LAN را در یک سوئیچ مجازی (Bridge) قرار خواهیم داد، این آدرس آی پی به Bridge اختصاص پیدا خواهد کرد.

تخصیص آی پی به رادیو وایرلس های میکروتیک
تخصیص آی پی به رادیو وایرلس های میکروتیک

2- ساخت سوئیچ مجازی در رادیو وایرلس

برای شروع در رادیوهای در هر دو سمت، یک سوئیچ مجازی ساخته می‌شود که در این سوئیچ مجازی دو پورت کارت وایرلس و پورت LAN رادیو را اضافه می‌کنیم. در حقیقت با این کار بستر مناسب برای ارتباط شبکه متصل به LAN رادیو و کارت وایرلس که قرار است با رادیوی مقابل ارتابط مستقیم داشته باشد فراهم شده است.

ساخت سوئیچ مجازی در رادیو وایرلس
ساخت سوئیچ مجازی در رادیو وایرلس

1-2- اضافه کردن پورت LAN و کارت وایرلس در سوئیچ مجازی

در مرحله بعد، در سوئیچ ساخته شده پورت LAN و کارت وایرلس را اضافه می‌کنیم.

برای این کار مطابق با تصویر زیر در بخش Bridge (همان قسمت که سوئیچ را ساختیم) وارد بخش پورت می‌شویم. یک بار مراحل اضافه کردن پورت LAN و یک بار مراحل اضافه کردن پورت وایرلس را انجام می‌دهیم، تا هردو پورت در سوئیچ مجازی که ساختیم قرار گیرند.

اضافه کردن پورت LAN و کارت وایرلس در سوئیچ مجازی رادیو وایرلس میکروتیک
اضافه کردن پورت LAN و کارت وایرلس در سوئیچ مجازی رادیو وایرلس میکروتیک

در اینجا در حقیقت ما سوئیچی مجازی داریم که دو پورت دارد، یکی از آنها به پورت LAN رادیو و دیگری به کارت وایرلس وصل شده است.

3- ارتباط دو رادیو با هم از طریق وایرلس

تا به اینجا ما در دو رادیو وایرلس خود، سوئیچ مجازی ساخته‌ایم. حال باید ارتباط رادیویی وایرلس بین دو رادیو خود را برقرار کنیم. در قدم اول یکی از رادیوها (معمولا رادیو سمت سرور) را به عنوان اکسس پوینت در نظر گرفته و پیکربندی می‌کنیم. در این صورت، رادیو مقابل (در حالت Point to Point)  و یا چند رادیو دیگر مقابل (در حالت Multi Point) می‌توانند به آن متصل شوند.

حالت‌ Point to Point در اتصال رادیوهای وایرلس

در حالت Point to Point دو رادیو به یکدیگر متصل می‌شوند و امکان اتصال رادیوی بیشتر به اکسس پوینت وجود ندارد. از این حالت ارتباط زمانی که می‌خواهیم یک لینک ارتباطی بین دو نقطه برقرار کنیم استفاده می‌شود. گاهی برخی از رادیوها به صورت سخت افزاری امکان برقرای ارتباط Multi Point را ندارند.

حالت‌ Multi Point در اتصال رادیوهای وایرلس

در حالت Multi Point یک رادیو، دارای لایسنس و تجهیزات سخت افزاری برای اتصال به چند رادیو باشد. این رادیو به عنوان اکسس پوینت پیکربندی می‌شود و در مقابل، رادیوی مادر که به عنوان اکسس پوینت انتخاب می‌شود، چند رادیو که دارای دید مستقیم با اکسس پوینت هستند، نصب می‌شود. آنها می‌توانند همزمان همگی به رادیوی اکسس پوینت وصل شوند. از این روش زمانی که می‌خواهیم ارتباط چند نقطه با یک مرکز (به شرط داشتن دید مستقیم) را برقرار کنیم استفاده می‌شود. مثلا وقتی می‌خواهیم به چند نقطه اینترنت را متصل کنیم، استفاده از این روش مناسب خواهد بود.

پیکر بندی نرم افزاری کارت وایرلس

برای شروع پیکربندی، ابتدا رادیوی اکسس پوینت را پیکربندی می‌کنیم. در این مثال ما ارتباط Point to Point را انجام خواهیم داد.

در ابتدا باید یک رمز برای ارتباط با وایرلس تعیین کنیم، وقتی کلاینت می‌خواهد از طریق وایرلس به اکسس پوینت متصل شود، باید از این رمز استفاده شود. برای اختصاص رمز به وایرلس باید پروفایل آن را پیکربندی کنیم. برای این کار، مانند شکل زیر عمل می‌کنیم و مراحل را مطابق شماره گذاری دنبال می‌کنیم.

همه تنظیمات ما در بخش Wireless مشخص شده در شکل زیر انجام می‌شود.

پیکر بندی نرم افزاری کارت وایرلس در حالت P2P
پیکر بندی نرم افزاری کارت وایرلس در حالت P2P

در ادامه و در تب WiFi Interface، پیکربندی اصلی کارت شبکه را انجام می‌دهیم. مراحل را مانند شکل دنبال کنید و پیکر بندی را کامل و کارت شبکه وایرلس را تنظیم کنید.

پیکربندی کارت شبکه وایرلس رادیو
پیکربندی کارت شبکه وایرلس رادیو

متغیر Mode نحوه عملکرد رادیوی را مشخص می‌کند که رادیو قرار است چه کاری را انجام دهد. اکسس پوینت باشد یا کلاینت؟.

نکات

– برای قرار دادن رادیو اکسس پوینت در حالت Multi Point مود را در حالت AP Bridge قرار می‌دهیم. همه رادیوها امکان اینکه در این مود کار کنند را ندارند.

– برای استفاده از رادیو به عنوان اکسس پوینت، برای ارتباط Point to Point، متغیر Mode را درحالت Bridge قرار می‌دهیم.

– در بخش SSID، نام وایرلس را وارد می کنیم تا در طرف مقابل بتوانیم رادیو خود را پیدا کنیم.

– بقیه موارد مانند باند فرکانسی، پروفایل رمز وای فای و … نیز باید مطابق با نیاز و شرایط پیکر بندی گردند.

حال که پیکربندی سمت اکسس پوینت انجام شده است، در سمت کلاینت باید SSID یا همان نام وایرلس که تعیین کرده‌ایم قابل مشاهد باشد تا بتوانیم به آن متصل شویم.

4- تنظیمات وایرلس سمت کلاینت

در این مرحله، تمامی مراحلی که برای تنظیم و پیکربندی رادیو سمت اکسس پوینت انجام شد نیز باید در سمت کلاینت هم انجام شود.

تنها تفاوت در مرحله آخر تنظیمات است. یعنی در رادیو کلاینت بریج ساخته می‌شود، پروفایل رمز (حتما با رمز مشابه اکسس پوینت) ساخته می‌شود. حال با انجام این مراحل وارد بخش Wifi Interface یا تنظیمات وایرلس می‌شویم.

بخش Wifi Interface یا تنظیمات وایرلس رادیو میکروتیک
بخش Wifi Interface یا تنظیمات وایرلس رادیو میکروتیک

در این صفحه، برای انتخاب حالت متغیر Mode، می‌توان دو حالت را برای ارتباط انتخاب کرد.

حالت Station Bridge: برای زمانی که میخواهیم ارتباط ما لایه دو باشد (در این سناریو ما این مود را نیاز داریم).

حالت Station: برای زمانی که می‌خواهیم ارتباط لایه سه داشته باشیم.

در مرحله بعد پروفایل رمز ایجاد شده را انتخاب می‌کنیم و باقی موارد را تغییر نمی‌دهیم تا رادیو اطلاعات را از اکسس پوینت دریافت و تنظیم کند. پس از اعمال تنظیمات انجام شده با کلیک بر روی “Apply”، در انتها بر روی دکمه Scan کلیک می‌کنیم تا بتوانیم وایرلس‌های قابل اتصال در محیط را ببینیم.

در مرحله بعد اسکن وایرلس محیط را انجام می‌دهیم و با یافتن نام وایرلس که در سمت اکسس پوینت به وایرلس رادیو اختصاص دادیم، به وایرلس اکسس پوینت خود متصل می‌شویم.

اسکن شبکه های وایرلس در پنل Winbox میکروتیک
اسکن شبکه های وایرلس در پنل Winbox میکروتیک

نکته مهم این است که اجرای لینک رادیویی، یک کار مبتنی بر دانش وایرلس و تجربه در این زمینه است. برقراری ارتباط امن و مطمئن بین اکسس پوینت و کلاینت دارای نکات فنی زیادی است. نکاتی که شرح همه آنها در این مقاله امکان پذیر نیست.

مرور سناریو

ابتدا از طریق پورت LAN، رادیوها را به سوئیچ محلی هر رادیو (یا حتی اتصال مستقیم به پورت LAN دوربین یا DVR/NVR) متصل می‌کنیم. در هر رادیو، یک سوئیچ مجازی ساخته و پورت LAN و کارت وایرلس را به آن متصل می‌کنیم تا ارتباط لایه دو شبکه بین آنها برقرار شود.

دو سوئیچ مجازی در دو سر شبکه در رادیوها از طریق Uplink خود که همان ارتباط کارت وایرلس‌ها با رادیوی مقابل‌اند، با یکدیگر ارتباط می‌گیرند. در شکل زیر شماتیک این ارتباط لایه دو نشان داده شده است.

شماتیک ارتباط دو سوئیچ مجازی در لایه دو
شماتیک ارتباط دو سوئیچ مجازی در لایه دو

طبق شکل بالا، ارتباط رادیویی بر اساس سناریویی در حال پیاده سازی است که نهایتا مانند این خواهد شد: دو شبکه از طریق دو سوئیچ مجازی مستقیما به هم وصل شده‌اند.

با این توضیح در این سناریو ارتباط به صورت لایه دو خواهد بود و در هر دو طرف امکان شناسایی تجهیزات از طریق مک آدرس (آدرس سخت افزاری تجهیزات) امکان پذیر است. یعنی وجود فاصله زیاد بین تجهیزات، از طریق ارتباط رادیویی برطرف شده و مانند این است که تجهیزات در کنار هم و در یک شبکه داخلی متصل هستند.

به صورت تخصصی تر یعنی با ایجاد ارتباط، دیگر نیازی به کارهای ارتباط شبکه‌ای مانند Routing، NAT و … وجود ندارد و هر دو طرف ارتباط یک شبکه واحد خواهند شد.

نکات مهم

– به صورت کلی معمولا لینک‌های رادیویی، لینک‌های پایداری به نسبت کابل شبکه نیستند و عوامل منفی و تاثیر گذاری همچون نوسان، وابستگی به محیط و … از ویژگی‌های ذاتی یک لینک رادیویی هستند.

– نکته مهم دیگر این است که با توجه به این که رادیوهای وایرلس از بستر امواج رادیویی برای ارتباط با هم استفاده می‌کنند، پهنای باندی را که در اختیار قرار می‌دهند به نسبت کابل شبکه محدود و کمتر است و عمدتا به شرایط محیطی ارتباط دارد.

رادیو های وایرلس یا به عنوان لینک ارتباطی بین دستگاه ضبط تصویر تحت شبکه (NVR) با دوربین مدار بسته و یا برای ارتباط دستگاه ضبط تصویر (DVR/NVR) با شبکه دیگر، مانند ارتباط با اینترنت به عنوان Uplink مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کاربرد رادیو در سیستم های دوربین مدار بسته

در سیستم دوربین مدار بسته دو دلیل برای استفاده از رادیو وجود دارد:

1- این که دوربین به هر دلیلی از دستگاه ضبط تصویر فاصله زیادی دارد یا امکان کابل کشی نیست.

2- سیستم دوربین مداربسته جهت مانیتورینگ تصاویر باید به شبکه‌ای که دارای فاصله زیاد و یا موانع در مسیر است متصل شود.

رادیو‌های وایرلس در اصل برای ایجاد ارتباط بدون سیم (Wireless) بین دو نقطه از یک شبکه داده طراحی شده‌اند.

نحوه اتصال رادیو به NVR/DVR چگونه است؟

استفاده از رادیو وایرلس در شبکه دوربین مداربسته در واقع برای ایجاد ارتباط دوربین تحت شبکه با NVR/DVR در یک شبکه است. خیلی از مواقع خصوصا در محیط‌های صنعتی، دوربین‌ها در یک محیط بزرگ و گسترده پراکنده هستند، این پراکندگی امکان ارتباط بین تجهیزات را سخت و در برخی موارد غیر ممکن می‌کند.

مثلا در برخی موارد دوربین در نقطه‌ای نصب شده که نسب به محل NVR مانعی مانند روخانه، عرض خیابان و … وجود دارد که امکان کابل کشی را سلب می‌کند. در این مواقع بهترین راه‌کار برای حل مشکل استفاده از لینک‌های رادیویی است. رادیو مانند یک کابل شبکه اما بر بستر امواج رادیویی است که در فضای آزاد محیط و با استفاده از ارتباط شبکه‌ای، دو نقطه را به یکدیگر متصل می کند.

نکته قابل توجه در استفاده از رادیوهای وایرلس این است که باید حتما دو رادیو دید مستقیم نسبت به هم داشته باشند و هیچ‌گونه مانعی نباید بین دو رادیو وجود داشته باشد، چرا که منجر به افت شدید سیگنال رادیویی می‌شود.

شماتیک نحوه اتصال رادیو به NVR/DVR
شماتیک نحوه اتصال رادیو به NVR/DVR

باید به این نکته توجه داشت که حتما IP دستگاه رکوردر و دوربین های مداربسته در یک رنج باشند تا بتوان داخل دستگاه آن ها را اضافه نمود. همانگونه که در شکل بالا مشاهده می‌کنید، دوربین های تحت شبکه و NVR با استفاده از سوئیچ به هم وصل خواهند شد و برای اینکه بتوان در دو منطقه مجزا با هم ارتباط برقرار کنند، از رادیو استفاده می‌شود.

0 0 رای ها
امتیاز کاربران به مقاله
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها