استخدام نیرو، هایک ویژن لند
۰۲۱-۸۶۰۴۷۷۲۱
۰۲۱-۸۸۵۲۹۱۰۷
انتقال تصویر دوربین مدار بسته هایک ویژن با استفاده از روتر میکروتیک

انتقال تصویر دوربین مداربسته هایک ویژن با استفاده از روتر میکروتیک

فهرست مطالب

مقالاتی که بهتر است پیش از مطالعه‌ی این مقاله بخوانید:

در مقاله پیش رو به بررسی چگونگی انتقال تصویر دوربین مداربسته هایک ویژن با استفاده از روتر میکروتیک می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

با رشد کسب و کارها و شرکتی شدن بسیاری از فعالیت‌های روزمره شرکت‌های کوچک و با کارمندان محدود افزایش یافته‌اند. این شرکت‌ها مانند شرکت‌های بزرگتر به سیستم‌‌های کامپیوتری، سیستم‌های تلفنی، دوربین مدار بسته و … نیاز دارند. سیستم‌هایی که اساس کار این شرکت‌ها را تشکیل می‌دهد و به عنوان زیر ساخت و ابزار اصلی فعالیت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شرکت‌های معتبر و بزرگی برای این بازار هدف محصولاتی را ارائه داده‌اند که اتفاقا به دلیل کارایی بالا و قیمت متنوعی که دارند در میان کاربران و شرکت‌ها طرفداران بسیاری پیدا کرده‌اند. شرکت‌هایی مانند هایک ویژن در زمینه دوربین مداربسته و شرکت‌هایی مانند میکروتیک در زمینه روترها خصوصا در بازار ایران بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

انتقال تصویر دوربین مدار بسته هایک ویژن با استفاده از روتر میکروتیک

1.انتقال تصویر دوربین هایک ویژن در شبکه با روتر میکروتیک

دوربین مدار بسته هایک ویژن با ارائه قابلیت‌های جذابی مانند نرم افزار‌های کاربردی برای همه پلتفرم‌ها مانند اندروید، ios، مک و ویندوز طیف وسیعی از نیازها را تامین کرده و در بسیاری از شرکت‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. یکی از ویژگی‌های بزرگ برند هایک ویژن توانایی بالای آن در بحث انتقال تصویر و کاربر پسند بودن رابط‌های کاربری آن و نیز به روز رسانی‌‎های پی در پی و کاهش باگ‌های نرم افزاری است.

اخیرا با اضافه شدن قابلیت ضبط صدا در کنار ضبط تصویر حتی در دوربین های توربو اچ دی برند هایک ویژن ( در برخی مدل‌های دوربین تحت شبکه هایک ویژن از مدت‌ها قبل قابلیت ضبط صدا و تصویر وجود داشته است)، قابلیت تشخیص نفوذ و عبور از خط و بسیاری قابلیت که با توجه به نیاز کاربران قابل تعریف است برند هایک ویژن را به پرفروش ترین برند دوربین مداربسته در سطح دنیا تبدیل کرده است.

برای کسب اطلاع بیشتر در رابطه “قابلیت تشخیص نفوذ و عبور از خط دوربین هایک ویژن” با کلیک بر روی نام آن مقاله‌ی ما در این مورد را مطالعه نمایید.

دوربین مدار بسته هایک ویژن

همان طور که گفته شد یکی از قابلیت‌های بزرگ برند هایک ویژن عملکرد عالی آن در بستر شبکه و در کنار نرم افزارهای قدرتمند این برند است و لذا خصوصا در شرکت‌ها و کسب و کارها رابطه معناداری بین شبکه داده یک مجموعه و بهره برداری از سیستم دوربین مدار بسته ‌آن وجود دارد. در اکثر شبکه‌ها و کسب‌وکارها روتر میکروتیک به عنوان اولین کاندیدا برای بحث روتر و مدیریت شبکه مطرح است.

روترهای میکروتیک با قیمت‌های بسیار مناسب، توانایی و کارایی بسیار بالایی دارند و توانسته‌اند نه تنها در سطح ایران بلکه در بسیاری از کشورها گوی سبقت را از دیگر رقیبان ربوده و جای پای خود را به عنوان روتر مدیریت کننده از شبکه‌های بسیار کوچک تا شبکه‌های با وسعت و پیچیدگی بالا محکم کنند.

همچنین با توجه به استفاده گسترده از این روترها به عنوان لینک‌های رادیویی بین قسمت‌های مختلف خصوصا در کارخانه ها و کسب و کارها نقش روتر میکروتیک در بحث شبکه های داده واقعا قابل انکار نیست.

حال و با توضیحات بالا بسیاری از شرکت‌ها و کارخانه‌ها و کسب و کارها هستند که از سیستم‌های دوربین مدار بسته هایک ویژن به عنوان سیستم نظارت تصویری و از روترهای میکروتیک به عنوان روتر مدیریت کننده شبکه درکنار هم استفاده می‌کنند.

در این مقاله هدف آموزش انتقال تصویر دوربین هایک ویژن در شبکه با روتر میکروتیک را داریم. برای این امر تصویر زیر را مشاهده و از آن به عنوان مثال استفاده می‌کنیم.

انتقال تصویر دوربین هایک ویژن در شبکه با روتر میکروتیک

انتقال تصویر دوربین هایک ویژن در شبکه با روتر میکروتیک

در صورتی که سیستم دوربین مداربسته را در شبکه ای استفاده می کنیم که در آن از روتر میکروتیک استفاده کرده ایم و می خواهیم انتقال تصویر دوربین مداربسته هایک ویژن با استفاده از روتر میکروتیک انجام دهیم در این صورت باید گفت روتر میکروتیک از دو طریق به شبکه اینترنت وصل می شود، یا اینکه مودم دارای اینترنت و آی پی استاتیک است و روتر به عنوان یک کلاینت به مودم وصل می گردد و اینترنت را از مودم به عنوان یک کلاینت تحویل گرفته و به کاربران ارائه می دهد.

دراین حالت برای انتقال تصویر سیستم دوربین مداربسته ای که به میکروتیک متصل است باید وارد بخش NAT در مودم شده و در قسمت DMZ مودم آدرس آی پی میکروتیک را بنویسیم تا تمام ترافیک های ورودی مودم به سمت میکروتیک هدایت شوند و در آنجا پورت فورواردینگ را انجام می دهیم. اما به صورت کلی بهتر است در صورت استفاده از روتر میکروتیک در شبکه مودم را در حالت بریج و کانکشن را روی پورت روتر ایجاد کنیم که در ادامه شرح داده شده است.

حالت دیگری هم وجود دارد که در آن مودم را در حالت بریج قرار می دهیم و به عبارتی کانکشن اینترنت را روی پورت روتر میکروتیک ایجاد می کنیم و به عبارتی یک آی پی استاتیک روی یکی از پورت های میکروتیک قرار می گیرد. به این صورت که بعد از قرار دادن مودم در حالت بریج مثلا در مودم adsl کانکشن pppoe را در روتر و به روی پورتی که به مودم متصل است ایجاد می کنیم.

گاهی هم ممکن است که ما دارای یک رنج آی پی به جای یک تگ آی پی در میکروتیک باشیم که در آن صورت می توان یک تگ آی پی از آن رنج آی پی را فقط برای دوربین ها اختصاص داد و ترافیک را بر اساس آی پی هایی که داریم تفکیک کنیم.

2.پیکره بندی انتقال تصویر دوربین مدار بسته هایک ویژن با استفاده از روتر میکروتیک

بعد از اینکه تنظیمات دستگاه DVR و یا NVR را مانند تصویر زیر مطابق با رنج آی پی میکروتیک پیکره بندی کردیم آن را به شبکه متصل و وارد کنسول میکروتیک می شویم.

انتقال تصویر دوربین مدار بسته هایک ویژن با استفاده از روتر میکروتیک

تنظیمات کارت شبکه دستگاه رکوردر مطابق با شبکه پیکره بندی شده است.

در ادامه پورت های دستگاه را نیز بررسی می‌کنیم.

در ادامه و جهت پیکره بندی پورت فورواردینگ در روتر میکروتیک از طریق winbox وارد کنسول میکروتیک شده و پیکره بندی را آغاز می‌کنیم.

در این مثال کانکشن PPPOE اینترنت adsl به روی پورت روتر ایجاد شده و مودم در حالت بریج قرارگرفته است. برای پورت فوراردینگ وارد قسمت IP و سپس firewall آنگاه وارد NAT  شده و DST-NAT را برای انجام Port Forwarding پیکره بندی می کنیم.

دقت شود در صورتی که دارای یک آی پی استاتیک هستید می‌توانید در قسمت Dst.Address چیزی ننویسیم اما در صورتی که از رنج آی پی(آی پی های اینترنتی متفاوت و در یک رنج) استفاده می‌کنیم لازم است در این قسمت مشخص کنیم با کدام آی پی می‌توان به دوربین‌ها دسترسی پیدا کنیم.

پیکره بندی انتقال تصویر دوربین مدار بسته هایک ویژن با استفاده از روتر میکرو تیک

همان طور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید در قسمت پورت نرم افزاری دستگاه (در پیکره بندی شبکه خود دستگاه رکوردر) با اینکه پورت دستگاه 8000 بود ما در بخش پورت فورواردینگ (DST-NAT ) میکروتیک به این صورت پیکر بندی کردیم که اگر کسی از بیرون (اینترنت) با آدرس پورت مقصد 8001 وارد روتر شود و پروتکل آن tcp باشد حال در قسمت Action باید مشخص کنیم این ترافیک به کدام سمت باید هدایت گردد.

پیکره بندی انتقال تصویر دوربین مدار بسته هایک ویژن با استفاده از روتر میکرو تیک

همان طور که در تصویر بالا دیده می‌شود ما این ترافیک را به سمت آدرس آی پی 192.168.1.50 با پورت 8000 که مشخصات دستگاه رکوردر هایک ویژن ماست هدایت کردیم. در ادامه (در تصویر پایین مشاهده می کنید) و به صورت مشابه پورت 80 دستگاه رکوردر هایک ویژن را به پورت 82  اینترنت فوروارد می‌کنیم.

انتقال تصویر دوربین مدار بسته هایک ویژن با استفاده از روتر میکرو تیک

ما چون یک تک آی پی داریم پس نیازی نبود که در قسمت DST.Adress چیزی بنویسیم. در قسمت اکشن نیز تنظیمات را مطابق تصویر پایین وارد می‌‍کنیم.

 انتقال تصویر دوربین مدار بسته هایک ویژن با روترمیکروتیک

به این صورت انتقال تصویر دوربین مداربسته هایک ویژن با استفاده از روتر میکروتیک انجام شده است و ما قادر خواهیم بود در شبکه اینترنت و از راه دور به سیستم دوربین مداربسته هایک ویژن خود دسترسی و از مزایای آن بهره مند شویم.

در انتها یادآور می شویم که شما می توانید از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان و مشاوران ما ارتباط حاصل فرمایید تا در جهت رفع مشکل شما راه کارهای های لازم را ارائه دهند.

مقالاتی که بهتر است پس از مطالعه‌ی این مقاله بخوانید:


 

مقالات مرتبط

Avatar

آموزش انتقال تصویر دوربین هایک ویژن به صورت آنلاین و آفلاین

ادامه مطلب

Avatar

آی پی دوربین مداربسته هایک ویژن

ادامه مطلب

Avatar

دستگاه NVR چیست؟

ادامه مطلب

0 0 رای ها
امتیاز کاربران به مقاله
0 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
انتقال تصویر دوربین مداربسته هایک ویژن با استفاده از روتر میکروتیک
فهرست مطالب
آخرین مقالات