استخدام نیرو، هایک ویژن لند
۰۲۱-۸۶۰۴۷۷۲۱
۰۲۱-۸۸۵۲۹۱۰۷
راهنمای جامع انتخاب، نصب و طراحی پروژه دوربین مداربسته کارخانه

راهنمای جامع نصب و طراحی پروژه دوربین مداربسته کارخانه {0 تا 100}

فهرست مطالب

کارخانه ها از جمله محیط های‌ وسیع صنعتی هستند که نظارت بر بخش های مختلف آن ها امری ضروری به ‌شمار می آید. نصب دوربین مداربسته کارخانه، بهترین راه کار برای نظارت بر این اماکن است که می تواند علاوه بر ثبت وقایع مختلف و مستند سازی آن ها، فعالیت کارکنان و دستگاه‌های مختلف صنعتی را ضبط و ثبت کند.

فلش به چپ

بهترین سیستم دوربین مداربسته برای کارخانه چیست؟

فلش به چپ

دوربین مداربسته مناسب کارخانه دارای چه ویژگی هایی  است؟

فلش به چپ

از کدام دوربین ها باید برای محیط هایی با متراژ بالا مانند کارخانه ها و کارگاه های تولیدی استفاده کرد؟

فلش به چپ

چگونه تاثیر نویزهای الکترومغناطیسی و الکتریکی دستگاه های صنعتی روی تصویر دوربین های مداربسته را حل کنیم؟

فلش به چپ

آیا می توان سیستم های قدیمی موجود دوربین مداربسته کارخانه را ارتقا داد و آن را با سیستم های جدید‌تر به صورت بهینه ترکیب کرد؟

در ادامه به‌ تمامی سوالات مطرح‌ شده پاسخ خواهیم داد …

نصب دوربین مداربسته برای کارخانه

دوربین مداربسته کارخانه چیست؟

به مجموعه تجهیزات نظارت تصویری و امنیتی یک کارخانه یا کارگاه صنعتی، سیستم دوربین مداربسته کارخانه می گویند. این سیستم می تواند از تجهیزات متعددی نظیر رک و سوئیچ شبکه، منبع تغذیه یا آداپتور، کابل های برق، کابل های شبکه و تصویر، دستگاه ضبط تصویر «NVR» یا «DVR» (رکوردر) و دوربین مداربسته تشکیل شود.

باید به این نکته توجه داشت که تجهیزات تشکیل دهنده یک سیستم امنیتی و نظارت تصویری مانند سیستم دوربین مداربسته یک کارخانه، می تواند بسته به نوع و نیاز سنجی پروژه،‌ متفاوت باشد.

هدف از نصب دوربین های مداربسته در کارخانه چیست؟

مهم ترین هدف نصب سیستم دوربین مداربسته در یک کارخانه، «مستند سازی وقایع است»؛ به عبارت‌ ساده تر هدف از نصب این سیستم ها ثبت تصاویر و فیلم هایی است که می توان به آن ها برای بررسی اتفاقات رخ ‌داده استناد کرد.

صاحبان کارخانجات ممکن است بنا به نیاز سنجی که انجام داده اند، اهداف مختلفی برای نصب سیستم دوربین مداربسته داشته باشند که از جمله آن ها می توان‌ به موارد زیر اشاره کرد:

– مستندسازی وقایع به عنوان اصلی ترین دلیل

– نظارت بر فعالیت کارکنان

– ثبت رفت و آمد افراد

– نظارت بر فعالیت دستگاه های تعبیه شده در محیط

– افزایش امنیت و… .

اگر طراحان پروژه، برای پیاده سازی سیستم دوربین مداربسته کارخانه به اهداف ذکر شده توجه نداشته باشند، ممکن است تصاویر از زاویه نامناسب فیلم برداری شوند، کیفیت تصاویر پایین تر از نیاز باشد یا سیستم دوربین مداربسته نصب شده به صورت پایدار و بهینه کار نکند و در نهایت، امکان استفاده از آن تصاویر برای بررسی وقایع وجود نداشته باشد.

به خاطر داشته باشید که شما به عنوان یک طراح باید در کنار توجه ‌به خواسته های صاحبان کارخانه، نکات مهم و ضروری در طراحی سیستم دوربین های مداربسته کارخانه را نیز به‌آن ها یادآوری کنید.

مدیریت بودجه در اجرای دوربین مداربسته کارخانه

اینکه بودجه نصب و اجرای دوربین مداربسته یک کارخانه چقدر باشد در مرحله اول به نیاز سنجی پروژه و انتخاب کیفیت تجهیزات بستگی دارد. دومین پارامتر تعیین کننده این مبلغ، میزان بودجه کارخانه یا کارفرما است. این یک تعامل دو طرفه است که باید بین نظر و بودجه کارفرما و از سمتی دیگر نیاز پروژه و کیفیت محصولات، تعادل را در جهت نتیجه بهینه و پایدار برقرار کرد.

نقشه دوربین مداربسته 2 عددی کارخانه
مثال: نقشه دوربین مداربسته 2 عددی کارخانه

مثال؛

فرض کنید که کارفرما به دلیل کمبود بودجه، قصد دارد که در یک محیط نسبتا گسترده دوربین مداربسته نصب کند. در چنین شرایطی شما به عنوان یک طراح باید سیستمی پیشنهاد دهید که علاوه‌ بر مقرون‌ به ‌صرفه بودن، بازدهی و عملکرد مناسبی نیز داشته باشد؛ در این موارد می توانید پیشنهاد نصب دو دوربین با لنز نرمال، ترجیحا با فاصله کانونی «4mm» در حالت قرینه، در دو طرف کارخانه یا سوله را بدهید.

در نهایت، دوربین های مداربسته نصب شده در کارخانه می توانند نمایی کلی از سالن را به کارفرما بدهند و در عین کارآمد بودن، هزینه زیادی را نیز به‌ کارفرما تحمیل نکنند.

نصب دوربین مدار بسته کارخانه

نصب دوربین مداربسته کارخانه

برای نصب دوربین مداربسته کارخانه خود در تهران، اصفهان، شیراز، تبریز و دیگر شهر ها، می توانید با مرکز تماس نمایندگی هایک ویژن با شماره «02188529107» در ارتباط باشید. نصب استاندارد دوربین مداربسته کارخانه نیاز به مهارت، دقت و تخصص بالا دارد؛ شما می توانید از مشاوره تخصصی و رایگان هایک ویژن لند نیز بهره مند شوید.

قبل از نصب دوربین مداربسته کارخانه به این نکات توجه کنید

کارخانه ها در واقع محیط های صنعتی گسترده ای هستند که گاهی ممکن است وسعت آن ها به چندین هکتار نیز برسد. عموما دستگاه های بزرگ، غول پیکر و با مصرف برق خیلی زیاد در این محیط ها، درون سوله هایی با متراژ بالا قرار می گیرند و محوطه بزرگی را اشغال می‌کنند.

معمولا بیشتر کارخانه های صنعتی در کنار محیط های کاری خود، زمین های خالی بزرگی دارند تا درصورت نیاز، سوله های جدیدی را برای گسترش محوطه کارخانه در آن احداث کنند؛ بنابراین در انتخاب و طراحی پروژه دوربین مداربسته یک کارخانه، باید وجود دستگاه های با مصرف برق زیاد، متراژ بالای سوله های موجود در فضای کارخانه و امکان گسترش آن ها پیش بینی شود. موارد ذکر شده از مهم ترین و بارز ترین ویژگی های محیط های صنعتی به شمار می‌آیند.

انواع سیستم دوربین مداربسته. آنالوگ در مقابل توربو اچ دی

انواع سیستم دوربین مداربسته برای کارخانه

فارغ از مدل‌ها و برندهای مختلف این دوربین‌ها، سه تکنولوژی کلی برای پیاده‌سازی دوربین‌های مداربسته وجود دارد. این سه سیستم عبارت‌اند از:

– سیستم دوربین مداربسته آنالوگ | قدیمی و منسوخ شده

– سیستم دوربین مداربسته توربو اچ دی هایک ویژن «Turbo HD Cameras» یا آنالوگ به روز شده

– سیستم دوربین مداربسته تحت ‌شبکه یا آی پی هایک ویژن  «IP Network Cameras»

هر کدام از سیستم های نام برده شده مزایا و معایب خاص خودشان را دارند و می توان‌ آن ها را بسته به بودجه، سیستم دوربین مداربسته قبلی، اهداف کارفرما، متراژ محیط صنعتی و … انتخاب کرد.

در ادامه، به دو سیستم پر کاربرد توربو اچ دی و تحت شبکه پرداخته و مزایا و معایب آن‌ها را برای استفاده در یک کارخانه یا محیط صنعتی شرح خواهیم داد.

سیستم دوربین توربو اچ دی هایک ویژن

سیستم دوربین مداربسته کارخانه آنالوگ یا توربو اچ دی (Turbo HD)

سیستم‌های توربو اچ دی در واقع سیستم هایی هستند که برای پیاده سازی آنها، از دوربین های آنالوگ توربو اچ دی استفاده می شود. فیلم های خروجی این سیستم ها کیفیت بالا (HD) و قابل قبولی دارند. این مدل دوربین‌ها از زیرساخت مشابه دوربین‌های آنالوگ استفاده می‌کنند و به همین دلیل است که بسیاری از مصرف کنندگان، به استفاده از این سیستم ها روی آورد‌ه اند؛ از طرف دیگر این سیستم ها در مقابل با سیستم های «تحت ‌شبکه یا آی پی» هزینه پیاده سازی کمتری دارند و استفاده از آن ها در محیط‌های صنعتی کوچک و با نویز کم نیز مقرون به صرفه است.

آیا استفاده از دوربین توربو اچ دی (آنالوگ) برای کارخانه مناسب است؟

به طور خلاصه، خیر. یکی از مهم ترین معایب استفاده از دوربین های مداربسته توربو اچ دی در کارخانجات، نویز پذیر بودن و عدم برخورداری از قابلیت گسترش آن ها است. نویزهای الکترومغناطیسی تولید شده به واسطه دستگاه های بزرگ کارخانه، توسط دوربین های این سیستم جذب شده و ممکن است کیفیت تصاویر را پایین آورد.

از طرفی دیگر، امکان گسترش، نصب و پیاده سازی دوربین جدید در سیستم توربو اچ دی بسیار سخت است؛ زیرا باید کابل کشی به شکلی گسترده و مجدد صورت پذیرد که این امر می تواند هزینه‌ زیادی را به‌ کارفرما تحمیل کند. کارخانه ها از جمله محیط‌های صنعتی هستند که امکان گسترش فضای کاری آن ها بسیار بالا است؛ سیستم توربو اچ دی امکان گسترش آسانی ندارد و به همین دلیل است که پیاده سازی آن را در محیط های صنعتی بزرگ و رو به گسترش را پیشنهاد نمی دهیم.

سیستم دوربین مداربسته کارخانه توربو اچ‌دی باید به‌گونه‌ای طراحی شود که امکان نصب کابل‌های کوواکسیال در سراسر محیط فراهم شده باشد؛ زیرا هر دوربین به‌ شکلی مستقیم و مستقل از محل نصب خود به وسیله این کابل به دستگاه DVR یا رکوردر تصویر متصل می‌شود.

مزایا و معایب پیاده سازی سیستم دوربین مداربسته توربو اچ دی

از مهم ترین مزایای این سیستم می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– قیمت بسیار مقرون به صرفه

– قابل استفاده در تمامی محیط ها به خصوص محیط هایی با متراژ کم

– ضبط فیلم های باکیفیت

از مهم ترین معایب سیستم دوربین مداربسته توربو اچ دی برای کارخانه نیز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

– نیاز به کابل کشی گسترده و زیاد

– اشغال فضای بیشتر توسط کابل ها و تراکم بیش از حد کابل ها در سمت DVR یا رکوردر تصویر

– مشکلات نویز پذیری از محیط

– مشکلات ناشی از نویزهای برق ورودی دوربین

– مشکل گسترش دهی (ارتقا پذیری) پایین

سیستم دوربین تحت شبکه (آی پی) هایک ویژن

سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه (آی پی) کارخانه

سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه یا آی‌پی را می توان یکی از هوشمندانه ترین تکنولوژی های طراحی شده در سیستم های امنیتی دانست. استفاده از این سیستم برای کارخانه، در مقایسه ‌با همتای توربو اچ دی خود مزایای بسیاری دارد. دوربین تحت شبکه از زیر ساخت شبکه های کامپیوتری یا شبکه داده برای ارتباط بین دوربین و دستگاه ذخیره تصویر تحت شبکه «Network Video Recorder» یا «NVR» استفاده می‌کند.

برای پیاده سازی شبکه‌های داده چندین توپولوژی مختلف مانند «توپولوژی ستاره»، «ستاره گسترده» و … وجود دارد. از مهم‌ترین قسمت های زیرساخت سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه می توان به لینک ارتباطی بین «سوئیچ ها»، «سوئیچ های محلی» یا LOCAL، «سوئیچ مرکزی» یا CORE، «دوربین ها»، «دستگاه های ذخیره تصویر» مانند NVR ها و «استوریج ها» Storages اشاره کرد.

نوع و جنس دیتا در دوربین مدار بسته تحت شبکه کارخانه

در دوربین های تحت شبکه، سیگنال ویدئو در خود دوربین به سیگنال دیجیتال تبدیل می شود. این درحالی است که نویزهای محیط ماهیتی آنالوگ دارند. از این رو، نویزهای محیطی در سیستم دوربین مدار بسته تحت شبکه تاثیر زیادی روی تصویر ندارند و تصاویر خروجی آنها بدون نویز و با کیفیت بسیار مناسب است. در نهایت سیگنال دیجیتال بر بستر شبکه داده به دستگاه رکوردر تصویر منتقل می شود.

مزایا و معایب سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه (IP) برای کارخانه

سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه، نسبت به نمونه توربو اچ‌ دی خود از مزایای بسیار زیادی برخوردار است که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– عدم نویزپذیری به علت ماهیت دیجیتالی سیگنال و اطلاعات

– قابلیت گسترش و ارتقای بی نهایت برای کارخانجات و محیط های صنعتی

– پایداری بسیار بیشتر به علت کیفیت بالاتر سخت افزاری دوربین ها

– امکان استفاده در محیط های وسیع و کارخانه ای به علت امکان استفاده از فیبر نوری و رادیو (تا چندین کیلومتر)

– بازدهی، سرعت و عملکرد بالا

از بارز ترین معایب سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه، می توان به قیمت بالای تجهیزات و پیچیدگی بیشتر در پیاده سازی و نصب این سیستم در مقایسه با مدل توربو اچ دی اشاره کرد.

سیستم دوربین تحت شبکه (آی پی) هایک ویژن در مقابل سیستم دوربین توربو اچ دی هایک ویژن

توربو ‌اچ دی یا تحت شبکه؟ کدام یک برای کارخانه شما مناسب تر است؟

پیشنهاد می شود سیستم دوربین مداربسته توربو اچ دی را زمانی انتخاب کنید که کارخانه شما دارای شرایط زیر باشد:

– متراژ پایین و محیط محدود

– عدم استفاده از دستگاه‌هایی با الکتروموتور‌های بزرگ که نویز زیادی تولید می‌کنند

– عدم امکان یا قصد گسترش محیط‌کاری، سوله یا کارخانه

– بودجه پایین و محدود

اگر محیط صنعتی شما شرایط زیر را دارد، بهتر است از سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه برای کارخانه خود استفاده کنید:

– متراژ و محیط بسیار بزرگ

– امکان یا قصد گسترش محیط‌کاری، سوله یا کارخانه در آینده

– دارا بودن دستگاه‌هایی با الکتروموتورهای قوی و نویز آنالوگ زیاد

– عدم تمایل در کابل کشی حجیم و زیاد

– تمایل به استفاده از ساختارهای به روز و سطح بالای نظارت تصویری

– نیاز به امنیت و پایداری بالا در سیستم نظارت تصویری

بهترین دوربین مداربسته برای کارخانه

بهترین دوربین مداربسته برای کارخانه را می توان از سری دوربین های تحت شبکه (IP) هایک ویژن انتخاب کرد. این دوربین ها در کنار قابلیت های فراوان و کاربردی، مشکلی هم با «نویز الکترومغناطیسی» ایجاد شده توسط دستگاه های کارخانه یا کارگاه صنعتی ندارند و می توانند تصاویری با کیفیت بالا و پایدار را در هر شرایط نوری و رطوبتی، ثبت و ضبط کنند.

برای انتخاب دقیق مدل دوربین مداربسته کارخانه و مشاوره رایگان و فنی با کارشناسان هایک ویژن لند، می توانید با شماره تلفن «02188529107» در ارتباط باشید.

نمایی از تصویر حرارتی دوربین مداربسته هایک ویژن

ویژگی های دوربین مداربسته مناسب کارخانه چیست؟

بعد از انتخاب نوع سیستم دوربین مداربسته، نوبت به انتخاب مدل دوربین مداربسته می رسد. برای انتخاب مدل دوربین مداربسته مناسب کارخانه بهتر است بدانید که کدام دوربین ها را با چه ویژگی هایی برای پیاده سازی سیستم نظارت تصویری کارخانه خود انتخاب کنید …

– قابلیت دید در شب: ترجیحا رنگی «ColorVu» یا حداقل دارای «IR»

– پشتیبانی از استاندارد رطوبتی و گرد و غبار: حداقل «IP66»

– پشتیبانی از استاندارد مقاومت در برابر ضربه: حداقل «IK10»

– جنس بدنه: ترجیحا فلزی

– قابلیت های هوشمند: عبور از خط، تشخیص نفوذ، تشخیص انسان و …

– لنز دوربین و انواع آن: بستگی به محیط کارخانه دارد (نوع 4mm پر استفاده تر است).

– رزولوشن و کیفیت تصویر: حداقل 4 مگاپیکسل

– پشتیبانی از قابلیت انتقال تصویر

قابلیت دید در شب دوربین مداربسته کارخانه

پیشنهاد می شود که سیستم نظارت تصویری کارخانه و کارگاه صنعتی متشکل از دوربین های دارای نور مرئی (نور سفید) باشد و تصاویر را در حالت دید در شب به صورت رنگی ارائه دهد یا حداقل، دوربین ها دارای قابلیت «IR» باشند و تصاویر را در حالت دید در شب به صورت سیاه و سفید ارائه دهند.

تصویر دید در شب رنگی (ColorVu) دوربین مدابسته هایک ویژن با استفاده از نور مرئی
تصویر دید در شب رنگی (ColorVu) دوربین مدابسته هایک ویژن با استفاده از نور مرئی

استفاده از دوربین دید در شب رنگی هایک ویژن در کارخانه

به خاطر داشته باشید که باید در محیط های بزرگ و زون های گسترده، از دوربین هایی استفاده کنید که امکان دید در شب رنگی را فراهم کنند. در سبد محصولات هایک ویژن، اصطلاحا به‌ دوربین‌هایی که با استفاده از نور مرئی در تاریکی تصاویر رنگی و با کیفیتی را ارائه می دهند، دوربین «دید در شب رنگی» یا «ColorVu» گفته می شود.

تصویر دید در شب (سیاه و سفید) دوربین مدابسته هایک ویژن با استفاده از اینفرارد IR
تصویر دید در شب (سیاه و سفید) دوربین مدابسته هایک ویژن با استفاده از اینفرارد IR

استفاده از دوربین دید در شب IR هایک ویژن در کارخانه

نسل های اولیه دوربین های دید در شب در حالت تاریکی مطلق، با استفاده از نور مادون قرمز «IR» خود تصویر سیاه و سفید از محیط ارائه می دادند. مشکل اینجا بود که در محیط های بزرگتر مانند کارخانه ها تصویر ارائه شده تصویر نسبتا سیاه (کم نور) و بی کیفیتی بود و کارایی زیادی نداشت که در ادامه و با پیشرفت تکنولوژی، قابلیت دید در شب رنگی به دوربین‌های مداربسته نیز اضافه شد.

توان نوری IR دوربین مداربسته هایک ویژن در کارخانه

همواره به خاطر داشته باشید که میزان «IR» یا میزان توان نور دوربین های دید در شب باید براساس متراژ محیط انتخاب شود. هرچه محیط گسترده تر باشد، باید از دوربین‌هایی با میزان نور و یا «IR» بالاتر (قوی تر) استفاده کرد؛ همچنین اگر دوربین های مرسومی داریم که دارای قابلیت نوری «IR» مناسبی نیستند یا توان «IR» ضعیفی دارند، می توانیم از «پروژکتورهای IR» صنعتی و یا «پرژکتورهای نور مرئی» مناسب نیز در کنار دوربین مداربسته مورد نظر برای ضبط فیلم های با کیفیت استفاده کنیم.

درصورت عدم استفاده از پروژکتورها و دوربین های پیشرفته، فیلم های ضبط شده در شب یا تاریکی، تنها در بخش‌ جلوی دوربین (نزدیک دوربین) وضوح تصویر کامل دارند و دیگر بخش های محیط کارخانه در هاله ای از رنگ سیاه قرار می گیرند. به صروت کلی برای محیط های گسترده، استفاده از دوربین «دید در شب رنگی» یا «ColorVu» توصیه می‌شود.

دوربین مداربسته ضد آب و ضد گرد و غبار IP67 هایک ویژن - Hikvision IP67 waterproof and dustproof CCTV camera
دوربین مداربسته IP67 هایک ویژن | ضد آب و ضد گرد و غبار

استاندارد رطوبت و گرد و غبار (IP) در دوربین مداربسته کارخانه

میزان محافظت دوربین مدار بسته در برابر نفوذ آب و گرد و غبار با استفاده از استاندارد IP یا «Ingress Protection» مشخص می شود. درجه حفاظت «IP» یک دستگاه معمولا به وسیله دو عدد، بعد از عبارت «IP» مشخص می شود. عدد اول مربوط محافظت بدنه در برابر نفوذ اجسام جامد مانند گرد و غبار است و عدد دوم نشان دهنده درجه مقاوت دستگاه در برابر نفوذ مایعات است.

در دوربین مدار بسته معمولا عدد اول این استاندارد «6» است که مطابق جداول استاندارد «IP»، عدد «6» یعنی بدنه دوربین در برابر نفوذ گرد و غبار مقاوم می باشد. عدد دوم معمولا عددی بین «5» تا «8» است که در ادامه شرح داده می شود.

عدد 5: نشان دهنده مقاومت دوربین در برابر قرار گیری در معرض جریان مایع پر فشار توسط یک نازل است.

عدد 6: نشان دهنده مقاومت دوربین در برابر قرار گرفتن در برابر جریان مایعات قدرتمند (قطره مایع بالای 6.3 میلی متر) است.

عدد 7: نشان دهنده مقاومت دوربین در برابر نفوذ مایعات در صورت قرار گرفتن در مایعات تا عمق 1 متری و تا 30 دقیقه است.

عدد 8: نشان دهنده این است که تحت هیچ شرایطی ورود مایعات به محفظه دستگاه ممکن نخواهد بود و در صورت ورود نیز، هیچ اختلالی در عملکرد دستگاه ایجاد نخواهد شد.

حال با توجه به توضیح بالا و شرایط محیطی خود می‌توانید استاندارد مناسب برای دوربین مدار بسته کارخانه خود را مشخص کنید. لازم به ذکر است که به صورت معمول از دوربین‌های با استاندارد «IP66» و «IP67» در سیستم دوربین مدار بسته کارخانه استفاده می‌شود.

دوربین مداربسته ضد ضربه IK10 هایک ویژن - Hikvision IK10 shockproof CCTV camera
دوربین مداربسته IK10 هایک ویژن | ضد ضربه

استاندارد مقاومت در برابر ضربه «IK» در دوربین مداربسته کارخانه

درجه بندی مقاوت دوربین در برابر ضربه توسط عبارت «IK» همراه با یک عدد که در کنار آن قرار می گیرد مشخص می شود. این عدد بین «0» تا «10» است و هر چه بزرگتر باشد یعنی دوربین مدار بسته در برابر ضربه مقاومت بیشتری دارد. در دوربین مداربسته مناسب کارخانه، به طور معمول این عدد «10» در نظر گرفته می شود که در نهایت آن را با عبارت «IK10» نشان می دهند.

جنس بدنه دوربین مداربسته کارخانه

به صورت کلی بدنه دوربین‌ها از جنس پلاستیک، فلز یا ترکیبی از پلاستیک و فلز هستند؛ ساختار بعضی از مدل‌های دوربین مداربسته به این شکل است که برد الکترونیکی دوربین و سنسور تصویر در محفظه فلزی قرارد دارند و مابقی اجزا از جمله خود محفظه فلزی، درون یک قاب پلاستیکی قرار دارند. به عبارت دیگر، جنس بدنه این دوربین ها ترکیبی از فلز و پلاستیک است. توصیه می‌شود به دلیل شرایط صنعتی محیط کارخانه، از دوربین‌های با بدنه فلزی استفاده شود.

قابلیت هوشمند تشخیص عبور از خط دوربین مداربسته هایک ویژن
قابلیت هوشمند تشخیص عبور از خط دوربین مداربسته هایک ویژن

قابلیت های هوشمند دوربین مداربسته کارخانه

با اضافه شدن هوش مصنوعی به دوربین‌های مداربسته، این سیستم‌ها بیش از پیش به سمت هوشمند تر شدن در حال حرکت هستند. قابلیت‌هایی در برخی از دوربین‌های تحت شبکه «IP» و همچنین «DVR های سیستم توربو اچ دی» وجود دارد که در بسیاری از موارد برای کاربران صنعتی مهم هستند.

بسته به مدل دوربین‌ها، هر دوربین مداربسته ای دارای برخی قابلیت‌ها است که کاربر قبل از خرید و از طریق مشاوره و یا مطالعه دیتا شیت دوربین مداربسته متوجه آن ها می‌شود. قابلیت‌هایی نظیر «تشخیص عبور از خط»، «تشخیص نفوذ در محیط»، «قابلیت تشخیص خودرو»، «تشخیص انسان» و … از این دست قابلیت ها هستند. توصیه می‌شود در انتخاب دوربین مداربسته برای محیط‌های کارخانه ای، به وجود قابلیت های هوشمند حداقلی مانند «تشخیص نفوذ» و «تشخیص عبور از خط» دقت شود.

مقایسه کیفیت تصویر دوربین مداربسته 2 مگاپیکسل با 4 مگاپیکسلی هایک ویژن - Comparison of image quality of 2 megapixel CCTV camera with 4 megapixel Hikvision
مقایسه رزولوشن تصویر دوربین مداربسته 2 مگاپیکسلی با 4 مگاپیکسلی هایک ویژن

رزولوشن و کیفیت تصویر دوربین مداربسته کارخانه

پیشنهاد می شود دوربین‌های «حداقل 4 مگاپیکسل» و بالاتر را برای کارخانه‌ها انتخاب کنید؛ توجه داشته باشید که استفاده از دوربین‌های با کیفیت پایینتر از «4 مگاپیکسل» برای محیط کارخانه توصیه نمی‌شود. کیفیت تصویر تقریبا مهمترین پارامتری است که در هنگام انتخاب دوربین مدار بسته برای کارخانه باید به آن توجه کرد. باید توجه داشت که به دلیل وسیع بودن محیط در کارخانه‌ها، بهتر است از دوربین‌های با کیفیت «4 مگاپیکسل» به بالا استفاده شود.

انتخاب کیفیت دوربین‌های مداربسته نقش بسزایی در هزینه تمام شده سیستم دوربین مداربسته برای یک کارخانه دارد. از این رو باید تعادل بین هزینه نهایی و رسیدن به اهداف مورد نظر، در این مرحله صورت گیرد.

تقاوت فاصله کانونی «Focal length» در لنز دوربین های مداربسته

فاصله کانونی و زاویه دید لنز دوربین مداربسته کارخانه

به طور کلی، بهتر است از دوربین هایی با لنز تله «زوم» برای پیاده سازی سیستم دوربین مداربسته کارخانه استفاده کنید. لنز ثابت «4mm» یکی از پرکاربرد ترین و مناسب ترین لنز مورد استفاده در کارخانه ها و محیط های صنعتی است. دوربین های با لنز تله «زوم»، می توانند عمق بیشتری از محیط را با وضوح‌ بالایی نشان دهند و به همین دلیل است که می توان آن ها را در مکان هایی با ارتفاع بالا نصب کرد.

توجه: استفاده از دوربین های با لنز ثابت «فیکس» و از نوع لنز تله «زوم»، می تواند تا حدی ضبط تصاویر واید «وسیع» را مختل کند.

امکان نصب در ارتفاعات یکی از مزیت های مهم دوربین‌های مداربسته با لنز تله «زوم» در کارخانه ها به شمار می‌آید؛ زیرا به دلیل وجود دستگاه های بزرگ صنعتی، امکان نصب دوربین ها در ارتفاعات پایین تر وجود ندارد. همواره به خاطر داشته باشید که بهتر است از دوربین‌های با لنز «Wide» یا عریض در سیستم دوربین مداربسته کارخانه استفاده نکنید، مگر در مکان هایی که بیشتر، زاویه باز تصویر مهم است و نه عمق تصویر.

نمایی از نرم افزار Hik-connect | هایک کانکت
نمایی از نرم افزار Hik-connect | هایک کانکت

قابلیت انتقال تصویر در دوربین مداربسته کارخانه

یکی از بزرگترین دلایل نصب دوربین مداربسته در کارخانه، مدیریت و نظارت محیط از راه دور و بیرون از مجموعه است. برای استفاده از این قابلیت می توان از تلفن همراه هوشمند و یا یک سیستم کامپیوتر مانند لپ تاپ بهره برد. باید به این نکته توجه داشت که انتخاب اشتباه برند و عدم توجه به مسائل فنی، منجر به هزینه اضافه و دست نیافتن به اهداف مورد نظر شما از نصب دوربین مداربسته در یک کارخانه است.

برند هایک ویژن با داشتن نرم افزارهای کاربردی و قدرتمند در زمینه مانیتورینگ و انتقال تصویر، می تواند یکی از بهترین انتخاب ها برای این هدف باشد.

سیستم ترکیبی تحت شبکه و توربو اچ دی هایک ویژن

سیستم ترکیبی تحت شبکه و توربو اچ دی

این بخش را با یک سوال شروع می‌کنیم؛ آیا ارتقا سیستم های دوربین مداربسته کارخانه توربو‌ اچ دی و ترکیب آن با سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه امکان پذیر است؟، به طور خلاصه بله؛ در مواردی دیده شده که کارخانه ها به‌ دلایل مختلف از جمله محدودیت در بودجه، قصد تعویض کلی تمامی ‌دوربین های مداربسته را ندارند، بلکه می خواهند با هزینه ای مناسب سیستم نظارت تصویری خود را ارتقا بدهند و از مزیت های دوربین های تحت شبکه در کنار دوربین های توربو اچ دی یا آنالوگ خود نیز بهره مند شوند.

استفاده از سیستم XVR در دوربین مداربسته کارخانه

هایک ویژن لند با استفاده از این طراحی خلاقانه و اقتصادی که در سیستم های هایک ویژن با نام «XVR» شناخته می شود، این سیستم را با توجه‌ به شرایط کارخانه به شکلی تخصصی پیاده سازی می کند.

فرض کنید که در سالیان گذشته، سیستم دوربین مداربسته توربو اچ دی در یک کارخانه پیاده سازی شده است؛ حال مالک کارخانه تمایل دارد بدون تغییر کلی این سیستم، آن را ارتقا دهد و به‌ کمک سیستم تحت شبکه، دوربین ها را به‌ روز رسانی کند و ارتقاع دهد. به عبارتی هم از مزایای به روز سیستم های دوربین مدار بسته تحت شبکه بهره مند شود و هم ساختار قبلی خود که برای آن هزینه کرده را حفظ کند. اینجاست که سیستم «XVR» به کمک شما می آید.

به طور مثال؛

کارخانه ای دارای دو سوله بوده که مجهز به سیستم دوربین مدار بسته آنالوگ یا توربو اچ دی بوده است. حال چند سوله جدید ساخته شده و از سمت کارخانه یا کارفرما تمایلی به جمع آوری سیستم های دوربین مدار بسته قبلی وجود ندارد. همچنین کارخانه می خواهد از قابلیت به روز سیستم های نظارت تصویری تحت شبکه مانند بهره مندی از اتاق مانیتورینگ متمرکز، ضبط تصاویر در چند نقطه، داشتن نسخه پشتیبان (بک آپ) تصویر ضبط شده، داشتن قابلیت گسترش و … بهره مند شود .در این مورد تنها راه حل قابل پیاده سازی، استفاده از سیستم «XVR» است.

نکته: برای پیاده سازی تعداد بالای دوربین مداربسته تحت شبکه در یک کارخانه، عموما به‌ یک اتاق سرور نیاز است که گاهی اوقات مانیتورینگ تصاویر نیز در کنار «اتاق سرور کارخانه» انجام می شود.

اتاق مانیتورینگ کارخانه

اتاق مانیتورینگ دوربین مداربسته کارخانه چیست؟

در تمامی کارخانه ها اتاقی تحت عنوان «اتاق مانیتورینگ» یا اتاق نظارت تصویر وجود دارد که در آن تعداد زیادی مانیتور یا صفحه نمایش به دیوار نصب شده است. مجموعه هایک ویژن لند، سیستمی ماتریسی از صفحه نمایش ها یا مانیتور های مختلف را برای رصد وقایع در اتاق مانیتورینگ کارخانه تعبیه می‌کند که امکان پایش هم زمان چند زون (منطقه) مختلف در محیط صنعتی را فراهم می‌کند.

در اتاق مانیتورینگ کارخانه، تمامی مانیتورها به وسیله کابل «HDMI» به خروجی «Video Wall» یا دیکودر ها متصل می‌شوند. دیکودر های هایک ویژن نیز در بستر شبکه داده پر سرعت به دستگاه «NVR» متصل شده و حالا تمامی تصاویر دوربین ها روی ویدئو وال اتاق مانیتورینگ به نمایش در می آیند. در واقع می‌توان گفت که اصلی‌ترین بخش‌ سخت افزاری اتاق مانیتورینگ کارخانه شامل موارد زیر می شود:

– دیکودر‌ هایک ویژن

– کامپیوتر کلاينت

– کابل‌های HDMI

– مانیتور ها یا صفحات نمایش

نرم افزار «IVMS-Video Wall» نیز مهم ترین بخش نرم‌ افزاری این سیستم به شمار می‌آید که می بایست بر روی کامپیوترهای کلاینت موجود در اتاق مانیتورینگ نصب و اجرا شود. این نرم افزار امکان چیدمان تصاویر دوربین ها روی مانیتورها، مشاهده و ضبط تصاویر به صورت مجزا، جلو و عقب بردن فیلم مربوطه، کنترل و مدیریت مانیتورها و … را برای کاربران اتاق مانیتورینگ فراهم می کند.

نویز در تصویر دوربین مداربسته کارخانه

در محیط کارخانه، بسته ‌به نوع فعالیت و عملکرد، از دستگاه های الکتریکی پر مصرف استفاده می‌شود که اغلب یک یا چند الکتروموتور بزرگ و … در آنها وجود دارد که باعث ایجاد «نویز الکترومغناطیسی» یا «Electromagnetic noise» در تصویر خروجی دوربین مدرابسته می شود. همچنین در حالتی دیگر وجود اشکال در زیر ساخت سیستم الکتریکی کارخانه منجر به ایجاد «نویز الکتریکی» یا «Electrical noise»  در تصویر دوربین مداربسته کارخانه می شود. در سیستم دوربین مدار بسته توربو اچ دی، نویز خود را به صورت اغتشاشاتی در تصویر نهایی نشان می دهد.

نویز الکترومغناطیسی در تصویر دوربین مداربسته - Electromagnetic noise in CCTV image
نویز الکترومغناطیسی در تصویر دوربین مداربسته - Electromagnetic noise in CCTV image

نویز الکترومغناطیس در کارخانه ها

دستگاه های پر مصرف صنعتی به دلیل داشتن مصرف توان بسیار بالا و ماهیت عملکردی خود، «نویز الکترومغناطیسی» زیادی تولید می کنند. نویزهای مغناطیسی توسط اینورترها، کانورترها، ترانسفورماتورها، دستگاه‌هایی که الکتروموتور و یا تجهیزات القایی و خازنی بزرگی دارند تولید شده و در محیط کارخانه پخش می‌شوند.

رفع نویز الکترومغناطیسی تصویر دوربین مداربسته کارخانه

برای رفع نویز الکترومغناطیسی در تصویر دوربین مداربسته کارخانه، باید با استفاده از یک عایق الکتریکی مانند چوب،‌ پلاستیک و … ، دوربین را از بدنه فلزی محیط جدا کرده و در مرحله بعد، کابل ها را از لوله های فلکسیبل فلزی عبور داده و مسیر عبور را اصلاح کنید.

نمایش ویدیو درباره نویز در تصویر دوربین مداربسته - noise in CCTV image

نویز الکتریکی در تصویر دوربین مداربسته – Electrical noise in CCTV image

نویز الکتریکی در کارخانه ها

علت پیدایش «نویز الکتریکی» در یک کارخانه معمولا وجود مشکل در سیستم الکتریکی کارخانه یا معیوب بودن منبع تغذیه دوربین های مداربسته کارخانه است.

رفع نویز الکتریکی در تصویر دوربین مداربسته کارخانه

برای رفع نویز الکتریکی، در ابتدا منشا نویز را شناسایی کنید. در مرحله بعد، اگر منشا نویز، مشکل در سیستم الکتریکی کارخانه باشد باید این سیستم را با اقداماتی مانند ارتینک و اصلاح نوترال و … اصلاح کنید. اگر منشا نویز منبع تغذیه دوربین تشخیص داده شد،‌ اقدام به تعویض منبع تغذیه کنید.

نصب تجهیزات و طراحی زیرساخت برای انواع دوربین مداربسته در کارخانه

نصب تجهیزات و طراحی زیرساخت برای انواع دوربین مداربسته در کارخانه

بعد از انتخاب سیستم دوربین مداربسته کارخانه، نوبت به نصب تجهیزات و طراحی زیر ساخت پروژه دوربین مداربسته کارخانه می رسد. به جرات می توان گفت که یکی از حساس ترین مراحل در پروسه نصب دوربین مداربسته، طراحی استراکچر و زیر ساخت سیستم نظارت تصویری است. در ابتدای پروژه شما باید بدانید که دقیقا از چه نوع سیستم دوربین مداربسته ای استفاده کنید، مشخصات آن ها را بشناسید و سپس به سراغ نصب تجهیزات بروید.

در ادامه به توضیحی مختصر درباره نصب و طراحی پروژه انواع سیستم دوربین مداربسته برای کارخانه خواهیم پرداخت:

زیر ساخت و تشکیلات سیستم توربو اچ‌دی (Turbo HD) کارخانه

در خروجی سیستم توربو اچ دی، یک سیگنال آنالوگ اچ دی قرار دارد. این سیگنال ها توسط دوربین تولید شده و به وسیله کابل کواکسیال «Coaxial cable» به دستگاه دی وی آر یا «Digital Video Recorder» منتقل می‌شوند. کابل کواکسیال (کابل های مانند کابل آنتن تلوزیون) کابل هایی هستند که نقش رابط را برای انتقال دیتای آنالوگ بین دوربین توربو اچ دی و دستگاه دی وی آر بازی می کنند. این کابل‌ها از اصلی ترین بخش‌های سیستم دوربین مداربسته توربو اچ دی کارخانه به شمار می آیند.

دستگاه های دی وی آر  یا «Digital Video Recorder» در واقع دستگاه هایی هستند که وظیفه دیجیتال کردن ویدیو، ضبط و مدیریت دیتاهای ثبت شده توسط دوربین های توربو اچ دی را بر عهده دارند.

همیشه به خاطر داشته باشید که اجرا و پیاده سازی کابل کواکسیال یکی از مهم ترین امور پیاده سازی یک سیستم دوربین مدار بسته توربو اچ دی به‌ شمار می‌آید. در این ساختار هر دوربین به صورت مجزا باید توسط کابل کواکسیال به سیستم «DVR» متصل شود و در واقع امکان اتصال چند دوربین به دستگاه رکوردر، توسط یک کابل وجود ندارد.

همچنین دوربین توربو اچ دی برای روشن شدن به کابل برق نیاز دارد که معمولا به صورت مجزا در کنار کابل کواکسیال اجرا می شود. در اجرای کابل کواکسیال دوربین مدار بسته توجه به استانداردها برای کاهش تاثیر پذیری سیستم از نویز آنالوگ محیط ضروری است. استاندارهایی که در مراجعی مانند «مبحث 13 نظام مهندسی ایران» به آن اشاره شده است.

طراحی زیرساخت سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه (IP) برای کارخانه

برای طراحی زیرساخت شبکه مورد نیاز سیستم دوربین مدار بسته تحت شبکه، باید محیط کارخانه را یک زون یا محیطی گسترده در نظر گرفت. سپس آن را از نظر امکان کابل کشی و تجمیع دوربین ها به زون های کوچک تر که در یک نقطه دارای اشتراک هستند تقسیم بندی کرد.

در این مرحله باید دقت کرد که نهایتا طول کابل هر دوربین نباید بیش از 100 متر باشد. در مرحله بعد، برای تمامی زون های تعیین شده باید یک سوئیچ محلی یا سوئیچ Local تعبیه کنیم، طوری که این سوئیچ از نظر مکانی و متراژ کابل کشی، برای دوربین ها تا حد امکان دارای مرکزیت باشد. در آخر تمامی دوربین های نصب شده در هر زون تا سوئیچ محلی، کابل کشی شبکه می شود.

نوع سوئیچ سیستم دوربین مداربسته تحت شبکه کارخانه

معمولا سوئیچ های مورد استفاده در ساختار دوربین مدار بسته تحت شبکه از نوع «POE» هستند که توان روشن کردن دوربین با استفاده از همان کابل شبکه را دارند. از این رو نیاز به کابل کشی برق مجزا، برای روشن کردن دوربین‌های تحت شبکه وجود ندارد. البته این امر به شرط استفاده از سوئیچ «POE» با توان مناسب و همچنین پشتیبانی خود دوربین مداربسته از قابلیت «POE» است.

سوئیچ مرکزی یا Core در سیستم دوربین مداربسته

حال با اجرای مناسب زیر ساخت، تمامی دوربین های موجود در یک زون روشن شده و دیتاهای خود را به سمت سوئیچی که به آن متصل هستند ارسال می کنند. سوئیچ های محلی باید توسط یک لینک ارتباطی با سرورها و ذخیره کننده های تصویر خود ارتباط برقرار کنند.

این کار از طریق ارتباط همه سوئیچ‌ها با یک سوئیچ پرسرعت تر به نام سوئیچ مرکزی یا «Core» انجام می شود. در این مرحله، سوئیچ «Core» ارتباط همه سوئیچ های محلی یا Local را با یکدیگر ممکن می کند. در این ساختار به کابل یا لینک ارتباطی بین سوئیچ محلی و سوئیچ اصلی، آپ لینک می گویند. با استفاده از آپ لینک های مناسب و با سرعت بالا، دیتاهای دوربین های مداربسته به‌ سوئیچ های مرکزی یا «Core» از طریق «آپ لینک» انتقال می یابند.

کابل یا بستر ارتباطی آپ لینک چیست

آپ لینک ها در واقع کابل های شبکه مرغوب، فیبرنوری یا لینک های رادیویی هستند که اطلاعات سوئیچ های محلی را به سوئیچ مرکزی یا Core می رسانند. به یاد داشته ‌باشید در بین آپ لینک ها، فیبر نوری، از بالاترین سرعت برخوردار است و بعد از آن کابل شبکه و سپس لینک رادیویی رکورد دار سرعت انتقال دیتا هستند.

برای انتقال داده ها از سوئیچ های محلی به سوئیچ «Core» باید قدرت انتقال داده کابل های آپ لینک را نیز مورد بررسی قرار داد. در سیستم های دوربین مداربسته تحت‌ شبکه برای کارخانه، بهتر است از کابل های آپ لینکی استفاده نمود که قدرت انتقال اطلاعات آن ها ۱۰۰۰ مگابیت در ثانیه و یا بالاتر باشد تا بتوان در بازه زمانی کوتاه، حجم زیادی از دیتا (اطلاعات) را از سوئیچ محلی به سوئیچ «Core» رساند.

در نهایت با ارتباط همه سوئیچ های محلی مستقر در یک کارخانه به سوئیچ مرکزی، شبکه ای بین همه سوئیچ ها ایجاد می شود.

به هر سوئیچ محلی می توان چند دوربین متصل کرد؟

باید گفت که این امر به توانمندی سوئیچ در فرآیند سوئیچینگ و تامین برق دوربین های «PoE» بستگی دارد. برای مثال، یک سوئیچ ۴۸ پورت سیسکو، مدل ۲۹۶۰، با توان تامین برق بالای 700 وات و پورت آپ لینگ 1G و یا 10G، می تواند به طور هم زمان برق مورد نیاز کمتر از ۴۸ دوربین (تقریبا ۲۵ دوربین) را تامین و دیتاها آن‌ها را سوئیچ کند.

سوئیچ‌های «Core» در اتاق سرور قرار دارند و طبیعتا قدرت پردازش آنها از سوئیچ های محلی بالاتر است. سوئیچ «Core»، دیتاهای جمع آوری شده دوربین های مدار بسته را به دستگاه NVR یا «Network Video Recorder» جهت مانیتور، ثبت و ضبط تصاویر منتقل می‌کند. عموما برای پیاده سازی زیرساخت سیستم های تحت شبکه، از توپولوژی‌ها مختلف از جمله رینگ، ستاره و ستاره گسترده استفاده می شود.

نکته: از بین انواع توپولوژی های نام برده‌شده، «توپولوژی ستاره گسترده» بیشترین کاربرد و بازدهی را دارد.

راه اندازی سیستم ترکیبی تحت شبکه (IP) و توربو اچ دی (Turbo HD) هایک ویژن

آموزش راه اندازی سیستم ترکیبی تحت شبکه (IP) و توربو اچ دی (Turbo HD) در کارخانه

برای‌ این‌ کار ابتدا یک سوئیچ محلی در تمامی سوله ها و زون های کارخانه قرار می دهیم و زیر ساخت پر سرعت مورد نیاز در کارخانه را پیاده سازی می‌کنیم. حال برای یکپارچه شدن سیستم با حفظ دوربین های نصب شده موجود، DVR های قدیمی را با DVR های جدید هایک ویژن جایگزین می‌کنیم و آنها را به شبکه پیاده سازی شده متصل می کنیم.

توجه: دوربین های توربو اچ دی قدیمی باید با استفاده از «کابل کواکسیال» به «DVR» خود متصل شوند.

دستگاه «DVR» که در هر زون یا سوله قرار دارد را به سوئیچ شبکه متصل و دوربین های مورد نیاز جدید تحت شبکه (در صورت نیاز) را نصب و آن ها را نیز به سوئیچ شبکه متصل می کنیم. حالا قابلیت گسترش به ساختار اضافه شده و امکان نصب دوربین تحت شبکه به تعداد دلخواه وجود دارد.

در این سناریو، تمامی دوربین های تحت شبکه و دستگاه «DVR» به وسیله کابل های آپلینک به سوئیچ مرکزی تعبیه شده در رک اتاق سرور متصل می شوند. رک شبکه در واقع محفظه ای فلزی است که تجهیزات حیاتی مانند سرور‌ها و سوئیچ‌های مرکزی در آن قرار می‌گیرد. حالا ما شبکه ای از ترکیب دوربین مدار بسته توربو اچ دی و دوربین های تحت شبکه داریم که همگی به صورت یک به یک قابل دسترسی هستند و ساختار یکپارچه شده است.

در این حالت، با نصب نرم افزار IVMS امکان مشاهده هم زمان تعدادی از دوربین های تحت شبکه و تعدادی از دوربین‌های توربو اچ دی در یک صفحه نمایش وجود دارد. باید به این نکته توجه داشت که در این حالت امکان اضافه کردن دوربین های توربو اچ دی متصل به DVR های هایک ویژن و دوربین های تحت شبکه در یک «NVR» واحد و ضبط تصاویر تمامی آنها روی یک «NVR» واحد و مرکزی نیز وجود دارد.

یعنی  سیستم دوربین مداربسته کارخانه، تمامی تصاویر دوربین های تحت شبکه و دوربین های توربو اچ دی (به‌کمک DVRها) را روی «NVR» ضبط می کند. در آخر نیز می‌توان در اتاق مانیتورینگ به وسیله نرم افزار IVMS تمامی تصاویر و فیلم ها را به‌صورت یک پارچه رصد کرد.

نکته‌ای طلایی برای پیاده سازی این سیستم ترکیبی در کارخانه ها، توجه‌ به هم زمانی دقیق زمان «Time» تجهیزات است.  در این موارد نباید ساعت و تاریخ تجهیزات به صروت محلی یا لوکال تنظیم شوند؛ بلکه باید تایم دقیق را در بازه های زمانی از پیش تعیین شده از سرور مرکزی «NTP» مشخص شده ای دریافت کنند.

خرید دوربین مداربسته کارخانه

برای خرید دوربین مداربسته هایک ویژن کارخانه و محیط صنعتی خود، می توانید از مشاوره رایگان و تخصصی هایک ویژن لند استفاده کنید و پس از نیاز سنجی و مشخص شدن تجهیزات مورد نیاز و طراحی پروژه از سمت کارشناسان، اقدام به خرید دوربین مداربسته کارخانه خود کنید.

هایک ویژن لند مجری تخصصی پیاده‌سازی انواع سیستم‌های دوربین مداربسته کارخانه

هر کارخانه ای ویژگی های خاص خود را دارد، از جمله متراژ، ‌دستگاه های به کار رفته، سیستم دوربین مداربسته قبلی و… که باید بر اساس تمامی آن ها سیستم دوربین مداربسته استانداردی را برای کارخانه طراحی و پیاده سازی کرد. هایک ویژن لند به عنوان نماینده رسمی هایک ویژن با بیش از 15 سال سابقه کاری و رزومه ای موفق در مشاوره، فروش، نصب و پشتیبانی سیستم های دوربین مداربسته هایک ویژن، پروژه های خود را مطابق با به روز‌ترین استاندارهای جهانی در زمینه تجهیزات نظارت تصویری پیاده سازی می کند.

4.7 3 رای ها
امتیاز کاربران
1 دیدگاه
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
راهنمای جامع نصب و طراحی پروژه دوربین مداربسته کارخانه {0 تا 100}
فهرست مطالب
آخرین مقالات